Wiiks Rör AB

Vi på Wiiks Rör AB i Storvik har nästan 60 år i branschen och är experter på badrumsrenoveringar, installation av värmepumpar och kan hjälpa dig se över hur du kan spara energi och pengar.

Våra tjänster

Butiken

Kika in hos oss så kan du kolla in ett 20-tal tänkbara utseenden på ditt badrum. Det brukar ge en hel del idéer och uppslag. Självklart kan du också titta på olika kakel. Du hittar oss på Magasinsgatan 20 i Storvik.

Nyheter och inspiration

Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

Inspiration & trender

Vedum tipsar: 5 inredningstips för det lilla badrummet

Med genomtänkt förvaring och smarta detaljer kan ett litet badrum bli både rymligt och praktiskt, men det gäller att tänka till. Här listar Vedums designansvarig Jenny Andersson sina bästa tips på hur du får badrummet att kännas större – utan att tumma på vare sig funktion eller stil. Dessutom presenterar Vedum en efterlängtad nyhet – en vacker badrumsmiljö i linnebeige där genomtänkt design kompenserar för få kvadratmeter.

Hitta oss

Wiiks Rör AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: